Welkom bij ons apart (met eigen keuken) hotel vakantieverblijf 't Gulpdal in de Voerstreek.

Wij zijn gelegen in Teuven, een van de zes deelgemeenten van Voeren. U vindt ons net buiten de dorpskernen van Teuven (B) en Slenaken (NL). Maar met een prachtig panoramisch zicht op het Teuvensbos, waar beneden het riviertje "DE GULP" kronkelend zijn weg naar Gulpen (NL) zoekt. De typerende heuvels en vrije natuur van deze streek maken van ons hotel de ideale uitvalsbasis voor lange wandelingen en fietstochten. Ook behoort (boeren)golf tot de mogelijkheden. Wenst u op cultureel vlak te ontsnappen aan de hectiek van alle dag, dan kan dit in Maastricht, Aken of Luik (+/- 20 km). Wij bieden u alvast ruime kamers met grote ramen, een eigen keuken, een zithoek met tv en een badkamer aan. Voor de innerlijke mens kunnen wij U op +/- 1.500 m Hof de Draeck, Bie de Buure, Moeder de Gans, Modern, de zotte Lambiek en het Rode Bos aanbevelen.

Kortom alles is aanwezig om uw bezoek aan onze Bourgondische Voerstreek onvergetelijk te maken!

Bovendien werd de bronnenwandeling in de Voerstreek, Voeren uitgeroepen tot de mooiste wandelroute van Vlaanderen. Een wandeling van 8,5 km langs de Voerense bronnen, doorheen glooiende landschappen met prachtige uitzichten en avontuurlijke paden. Deze bronnenwandeling doorkruist zelfs enkele natuurgebieden van het Agentschap voor Natuur en Bos zoals het Broekbos, het Konenbos en het Vlaamse Natuurreservaat Veursvallei.

Gelieve even rekening te houden dat niet alle kamers en vakantiewoningen online boekbaar zijn, daarom

aarzel niet om ons fam. Roemers - Jadoulle te contacteren op ons telefoonnummer 0032 4 381 10 69, dit kan elke dag tot 21.30 u.